Kort för barn

Hej alla föräldrar!

Vi behöver er hjälp! Om P.F.C. skulle lansera ett kort för barn, skulle du då vara intresserad?

  • Vad skulle du önska av ett sånt kort? Och vad tror du ditt barn skulle önska av ett sånt kort?
  • Om ditt barn har ett bankkort idag, vad fungerar bra/mindre bra?

Alla idéer och önskemål är välkomna!
Tack!!

3 gillningar

Kunna se saldot på barnets kort i förälderns app.

Föra över veckopeng från förälderns app till barnets kort.

En budgetfunktion för barnet som på ett enkelt sätt visualiserar hur mycket pengar som finns. Gärna i kombination med sparande.

2 gillningar

Det är väldigt intressant för oss föräldrar och barn. Barnen har frågat och vi har pratat om detta. har själv ett flertal tjänster som Revolut, de stödjer Apple Pay b.la. Vi använde P.F.C kort flitigt.

Självklart vill vi kunna föra över pengar till barnen, se saldo, ett eget sparande för dem.

1 gillning

Hej!

Vi kommer att börja genomföra användarintervjuer inom ämnet Kort för barn under denna och nästa vecka. Vi skulle gärna vilja höra era tankar och funderingar kring detta ämne så om ni vill vara med får ni gärna meddela oss via chatten i appen. Detta genomförs via telefonsamtal på ca 15-30 min.

Som tack gör vi en insättning på ditt P.F.C-kort med 100 kr efter intervjun.

Så återkoppla gärna med dag, tid och telefonnummer till oss via chatten i appen om du skulle kunna hjälpa oss med detta, så bokar vi upp något!

Med vänlig hälsning,
P.F.C-teamet

3 gillningar

Det vore toppen om båda föräldrar kan Swisha veckopeng o dyl samt att även föräldrarna kan se kontoutdrag - åtminstone för de minsta s a s. Antar att nån fullmakt måste till m a p GDPR.

Nån “smart sparfunktion” (lite vagt, jag erkänner).

Att det funkar utomlands

Bra om det stöder 2FA á la Authy (alternativ till Google Authenticator)

Hoppas det blir av! Hojta om ni behöver betatestare :blush:

1 gillning

Hej @hnrkinfo Stort tack för din feedback! Det är alltid uppskattat av oss :blush: Jag skickar vidare det till vårt produkt-team!

Jag e helt ny här, men väntar ivrigt på mitt kort. Att skaffa ett sånt kort till barnen skulle va kanon. Jag som förälder vill kunna se deras saldo samt kunna föra över pengar till dom.

Välkommen! @MonicaDahlberg Vad roligt att höra att du skulle uppskatta ett kort till barnen, då hoppas vi att du kommer att gilla vår nya funktion för kort för barn, som kommer att lanseras inom kort :blush: