Mikrolån

Hej!

Vi skulle vilja ha era idéer och feedback:

Om vi skulle erbjuda mikrolån på 5000 kr till en fast kostnad på ca 5 kr per dag – skulle du vara intresserad? Inga dolda avgifter.
Du betalar bara om du använder pengarna – om du inte använder bufferten kostar det ingenting. Vi säger till innan du måste betala.

Är detta något ni skulle vara intresserade av?

12 gillningar

Kan vara bra för somliga men onödigt för min del.
5 kr/dag på 5 000 vad blir det för ränta? 36,5%?

1 gillning

Håll er borta från den typen av tjänster. Finns redan en hel drös mikrolåns-aktörer. Dom drar på sig dåligt rykte. Satsa istället på t.ex Apple, Google & Samsung Pay.

3 gillningar

Är själv inte i behov av den här funktionen.

1 gillning

Ja jag är väldigt stort behov av det nu mvh Emma Bygdin

2 gillningar

Ja lätt, behov av det då och då

1 gillning

Stort tack för er feedback angående mikrolån! Det är viktigt för oss att höra vad ni tycker och tänker :+1: Vi tar med oss era åsikter i utvecklingen! :blush:

Det är en bra förslag men om det finns möjlighet att inte använda de, så hoppas jag att man slipper kreditupplysning också.

1 gillning

tja är det här nått som är tillgängligt nu? i sånna fall så vore jag evigt tacksam om nån på min kredit ^^

1 gillning

Ja behöver ett lån till mat kläder

Nej, behövs inte. Privatlån betyder dåliga ekonomi för mig. Och 36.5% (5*365/5000) ränta är jättedyrt. Känner inte trovärdig, mer som “predatory lending”.

1 gillning

skulle verkligen behövt 2500 idag :< har ni skrotat den här iden eller ? om inte så ber jag er ordna så man kan nyttja mikrolånet är ju as nice när man väl sitter i skiten oavsett kostnad!

Tack för all feedback och idéer! Det är mycket användbart för oss! Vi har inte skrotat idén utan jobbar vidare på utvecklingen av den här funktionen :+1:

Mikrolån är en fantastisk idé, särskilt om man har pengarna till godo omgående. Men att göra det till 36.5% ränta är lite att ockra.

På en summa av 5.000kr borde ni sätta en gräns när pengarna ska vara återbetalda tex 45 eller 60 dagar. Är lånet större så kan ni ta ut desto mer ränta och låna ut över en längre tidsperiod men för små mikrolån borde ni erbjuda låg ränta och max 60 dagar.

Jag vill ha 5000kr att ha som en säker het

Har man behov av ett mikrolån är behovet större att se över sin ekonomiska situation så att man har pengar kvar och en buffert för oförutsedda utgifter.
Men det är det ju ingen som tjänar pengar…(mer än du själv)

1 gillning

Hej kan ni aktivera eller uppdatera mitt kort hade varit vanligt mvh Emma Maria Bygdin.

Hej @Tazelina Om du behöver hjälp med att aktivera ditt kort behöver du kontakta vår kundtjänst via chatten när du är inloggad i appen, så kan de hjälpa dig där.

Det kan vara bra o underlättar för dem som behöver faktiskt

1 gillning

0735895875

Den lör 19 dec. 2020 05:59Binh via P.F.C. Community <getpfc@discoursemail.com> skrev:

1 gillning