Mikrolån

Hej!

Vi skulle vilja ha era idéer och feedback:

Om vi skulle erbjuda mikrolån på 5000 kr till en fast kostnad på ca 5 kr per dag – skulle du vara intresserad? Inga dolda avgifter.
Du betalar bara om du använder pengarna – om du inte använder bufferten kostar det ingenting. Vi säger till innan du måste betala.

Är detta något ni skulle vara intresserade av?

5 Likes

Kan vara bra för somliga men onödigt för min del.
5 kr/dag på 5 000 vad blir det för ränta? 36,5%?

Håll er borta från den typen av tjänster. Finns redan en hel drös mikrolåns-aktörer. Dom drar på sig dåligt rykte. Satsa istället på t.ex Apple, Google & Samsung Pay.

2 Likes

Är själv inte i behov av den här funktionen.

Ja jag är väldigt stort behov av det nu mvh Emma Bygdin

Ja lätt, behov av det då och då

Stort tack för er feedback angående mikrolån! Det är viktigt för oss att höra vad ni tycker och tänker :+1: Vi tar med oss era åsikter i utvecklingen! :blush:

Det är en bra förslag men om det finns möjlighet att inte använda de, så hoppas jag att man slipper kreditupplysning också.

1 Like

tja är det här nått som är tillgängligt nu? i sånna fall så vore jag evigt tacksam om nån på min kredit ^^

Ja behöver ett lån till mat kläder

Nej, behövs inte. Privatlån betyder dåliga ekonomi för mig. Och 36.5% (5*365/5000) ränta är jättedyrt. Känner inte trovärdig, mer som “predatory lending”.

1 Like

skulle verkligen behövt 2500 idag :< har ni skrotat den här iden eller ? om inte så ber jag er ordna så man kan nyttja mikrolånet är ju as nice när man väl sitter i skiten oavsett kostnad!