Nytt i appen - P.F.C. Junior!

Nu lanserar vi P.F.C. Junior – en funktion som gör det möjligt för dig som är förälder att lättare hålla koll på dina barns spenderande, samtidigt som de lär sig använda och hantera sina egna pengar.

Ditt barn får ett eget P.F.C.-kort med sitt eget namn på. Du som förälder kan överföra pengar till ditt barns kort med bara några klick, se alla transaktioner och få en pushnotis varje gång kortet används. Du kan närsomhelst både frysa och tina upp kortet igen, direkt i appen.

Vill du hjälpa dina barn att lära sig ansvarsfullt spenderande, utan att riskera några otrevliga konsekvenser? Med Junior kan du ge barnen den frihet de efterfrågar och dig själv den sinnesro du behöver.

Om du vill veta mer om funktionen kan du läsa mer här: https://getpfc.com/sv/junior/

Hej, hur går man tillväga för att föra över pengar mellan barnens kort? Eller tillbaka från ett barns kort till mitt konto?

Mvh,
Niclas

Hej @niclas
I nuläget kan du själv inte överföra pengar tillbaka från barnets kort tillbaka till ditt eget kort, men självklart är det något vår kundtjänst kan hjälpa till med, så då behöver du bara kontakta dem via chatten från inloggat läge i appen så fixar dem det :blush:
Det går inte att överföra pengar mellan barnens kort.

Finns det en app till barnet, så att hen kan se sina egna transaktioner och ha koll på vart pengarna tar vägen?
Har inte lyckats hitta nån info alls om detta :thinking:

1 gillning

Hej @Lumo
I nuläget är det endast du som förälder som kan logga in i appen och se saldot och transaktionerna på barnets kort. Men P.F.C. Junior är en helt ny funktion som fortfarande är under utveckling. Tack för din fråga angående detta! All feedback från våra kunder är värdefull eftersom den hjälper oss att bättre förstå vad våra användare efterfrågar. Mest troligt kommer vi bygga någon sådan funktion för barnet framöver. :blush: